Att välja skola är ett viktigt val!

.

På Vuollerims Friskola – en bra liten skola – arbetar vi tillsammans för att säkra bra förutsättningar för elevernas lärande och utveckling. I nuläget har vi elever från Jokkmokk, Harads, Svartlå såväl som elever från Vuollerimbygden. Skolan är en 6-9:skola.

xx7_FB

Utveckling och lärande hänger ihop med många faktorer. Vid senaste skolverksenkäten ger föräldrarna skolan nästan 10 av 10 möjliga i arbetet med en trygg skolvardag utan kränkningar.

Vuollerims Friskola        Samtliga skolor

xx2

Källa:  Skolinspektionen

Vi hälsar alla som av olika anledningar står inför ett skolval att komma och vara nyfiken på vår verksamhet och känna oss på pulsen. Hör av dig till Annette som är rektor tel 0976- 100 05 eller på mejl till info@vuollerimsfriskola.se.

xx3

Du kan också följa oss på Facebook

Elevcitat;

Den här skolan är ett bra val för man får göra mycket och man lär sig mycket”.

”Här blir jag sedd, och det duger att vara den jag är”

Elevansökan till Vuollerims Friskola>>