Direktören för det hela

Jag tycker att teatern var väldigt bra, det är nog den bästa jag har sett,  fast jag har ju inte sett så många teatrar.

Jag tycker att skådespelarna var väldigt duktiga på teatern. Men jag kan inte förstå hur dom inte glömmer repliker, men det gör dom säkert fast det märker inte vi. Jag förstår inte heller hur dom inte kommer av sig eller skrattar när publiken skrattar.

I grunden så hade alla samma kläder hela tiden fast några av skådespelarna bytte bara tröjor någon gång och hade på sig samma byxor, det var bara en människa som bytte alla kläder.

Deras kulisser var väldigt bra väluppbyggda, och det såg verkligen ut som ett riktigt kontor. När dom bytte scen eller skulle flytta till ett annat rum så sänkte dom ljuset och så började dom spela musik, och då lyste det lila i bakgrunden medans dom ändrade kulisserna.

Jag tycker att ljudet vart väldigt högt mellan scenerna men det var nog också för att jag satt på andra raden. Jag vart väldigt förvånad att det var så litet där inne och att dom inte hade mikrofoner. men man hörde dom väldigt bra ändå.

Ljuset var väldigt bra. ljuset var över hela scenen och när dom gick vid sidan av stolarna så följde en lampa efter dom. Mellan scenerna så lyste ett lila ljus längst bak av scenen och jag tror det var bland annat så att skådespelarna kunde se vars dom gick.

Jag tycker att teatern var jätte rolig, speciellt scenen innan pausen för det var en scen man inte riktigt var beredd på att se men den var väldigt rolig.

Social tagging: >

Comments are closed.