Inför Öppet Hus

Det är fredag den 4e Oktober och snart fylls lokalerna på skolan med nära och kära – och förhoppningsvis nyfikna innevånare. Eleverna är för stunden djupt engagerade i musik- och redovisningsträning. Det är god stämning och ser ut att bli en väldigt bra dag.

Denna vecka har varit fylld med skolarbete, förberedelse inför Öppet Hus och elevrådsutbildning för elevrådet. Det sistnämnda hölls i Jokkmokk i onsdags. Det var en trevlig dag där vi fick lära oss mer om hur elevrådet fungerade och om viktiga saker som vi vill ändra på. Maten var jättegod också!

Åter till det öppna huset; nu har det sakta börjat komma lite folk och stämningen är på topp.

Nu måste vi återvända till musikträningen, kom på Öppet Hus och lyssna! Om inte, ha en trevlig helg!

Av Elsa och Casper