Mina förväntningar inför England

Ända sen jag började på skolan så har England varit mest lockande. Jag är dock väldigt nervös eftersom jag ska vara utan mamma och pappa på en plats där ingen förstår mig och jag ska utsätta mig själv för att prata engelska i tio dagar. Jag tror inte att jag behöver säga det egentligen men mitt engelska språk kommer nog att utvecklas ganska rejält.

Jag hoppas att resan gör mycket med våran klass att alla verkligen är med alla, att det inte blir små grupperingar och att vi lär känna varandra mycket mer. Jag vill att vi kommer hem endast med bra minnen som vi sen kan redovisa om när vi kommer hem.

Praktiken är nog det jag är mest nervös över. För det första så vill jag självklart ha en praktikplats innan vi far dit och för det andra så är jag rädd för att de inte ska förstå min Engelska eller att de skulle säga något som jag inte förstår. Men jag har lätt att förstå Engelska eller jag har lättare att förstå än att prata. Så länge jag bara tar det lugnt så kommer nog allting att gå bra.

Sen det bästa av allt så ska vi ju handla. Jag tror jag kommer att ha köpt mest godis och donken när jag kommer hem. Lite presenter ska jag se till att få med mig hem också. Till min familj det vill säga. Jag ska försöka att inte handla svart om jag hittar något. Jag vill ha mera färg i min garderob.

Jag tror jag måste börja packa eftersom jag vill se över vad jag ska ha med mig och vad som då behöver tvättas. Jag vill gärna ha med mig enkla simpla t-shirts så de borde jag börja se över eftersom man inte kan ha på sig vad som helst när man är på praktik.

Det sista jag vill säga är att jag otroligt nervös men även otroligt taggad på att fara utomlands med klassen.